Kom in actie voor WereldOuders

In Latijns-Amerika leven miljoenen kinderen op straat. Zonder huis, thuis én toekomst. WereldOuders biedt structurele hulp aan deze thuisloze kinderen. De kinderen worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging, ook scholing en een (beroeps)opleiding krijgen. Zodat ze kunnen opgroeien tot zelfstandige jong volwassenen die kansen voor zichzelf en de gemeenschap kunnen creëren. Naast familiehuizen zet WereldOuders ook educatieve en medische projecten op voor de hele gemeenschap.

Om ons werk te kunnen doen is natuurlijk geld nodig. Help je ons mee dat te werven? Doe dan mee met één van de evenementen of start zelf een geldinzamelactie. Of steun één van de deelnemers of acties op deze site met een donatie.

Alvast heel erg bedankt! 

Read more Read less
View all events
Geloof jij in het werk van WereldOuders en wil je graag een steentje bijdragen om kinderen in Latijns-Amerika een betere toekomst te bieden. Kom dan in actie voor WereldOuders! Wat kun je doen?Je kunt alleen aan de slag voor WereldOuders of samen met klasgenoten, teamleden of buren werken om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor het goede doel. Dit kan op ontzettend veel manieren; jij kiest de manier die bij jou past!  Zamel bijvoorbeeld lege flessen in, verkoop koekjes of boeken op de rommelmarkt, geef een voorstelling of organiseer een sponsorloop of benefietavond op school. Alles kan! Alle acties, klein of groot, zijn belangrijk voor WereldOuders. Wij denken graag mee over de actie en hebben genoeg ideeën om jouw actie succesvol te laten verlopen.  Maak een actiepagina aanWil jij ook iets doen voor WereldOuders? Dat kan! Klik op de buttom  "Start actie' en maak je eigen actiepagina. Hierin vertel je wie je bent, wat je gaat doen en waarom je in actie komt voor WereldOuders.  Deze (sponsor)pagina kan je dan eenvoudig verspreiden binnen jouw netwerk en mensen aanmoedigen om jouw actie te steunen met een sponsorbedrag. En als je zelf geen actie start, steun dan een van de andere acties met een donatie!   
Mijn actie voor WereldOuders

Informatiebijeenkomst Nicaragua Volcano Challenge

15-01-2018 | 17:23 WereldOuders organiseert op donderdag 15 februari van 19:00 tot 21:00 uur een informatiebijeenkomst over de Nicaragua Volcano Challenge voor iedereen die geïnteresseerd is en/of nog vragen heeft over deze spectaculaire mountainbiketocht. Hoe bereid je je bijvoorbeeld voor op de tocht? Hoe haal je het snelst en makkelijkst het sponsorbedrag van €3500-, voor WereldOuders op? En hoe hebben anderen dat gedaan? Hoe zwaar is de tocht?Ontvang meer informatie over de Nicaragua Volcano Challenge en stel al je vragen aan de experts tijdens deze informele bijeenkomst op het kantoor van WereldOuders. Kom kennismaken met het team van WereldOuders en anderen geïnteresseerden en laat je alvast meevoeren naar prachtige tracks en fantastische projecten in Nicaragua!Waar en wanneer? Kantoor WereldOuders, Oude Enghweg 2, 1217 JC Hilversum Donderdag 15 februari 2018 van 19:00-21:00 uurAanmelden:Wil jij aanwezig zijn bij de informatiebijeenkomst? Meld je dan aan door een mail te sturen naar monique@wereldouders.nl.Vragen?Kijk voor meer informatie op https://www.inactievoorwereldouders.nl/ev…/volcano-challenge of mail naar monique@wereldouders.nl Posted on: Nicaragua Volcano Challenge 2018
Read more | View all