Kom in actie voor WereldOuders

In Latijns-Amerika leven miljoenen kinderen op straat. Zonder huis, thuis én toekomst. WereldOuders biedt structurele hulp aan deze thuisloze kinderen. De kinderen worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging, ook scholing en een (beroeps)opleiding krijgen. Zodat ze kunnen opgroeien tot zelfstandige jong volwassenen die kansen voor zichzelf en de gemeenschap kunnen creëren. Naast familiehuizen zet WereldOuders ook educatieve en medische projecten op voor de hele gemeenschap.

Om ons werk te kunnen doen is natuurlijk geld nodig. Help je ons mee dat te werven? Doe dan mee met één van de evenementen of start zelf een geldinzamelactie. Of steun één van de deelnemers of acties op deze site met een donatie.

Alvast heel erg bedankt! 

Read more Read less
View all events

Clinic WereldOuders Island Challenge

22-08-2018 | 13:32 Op zaterdag 1 september organiseert WereldOuders de eerste clinic voor de deelnemers van de WereldOuders Island Challenge. Deze clinic wordt gegeven door Ernst Strengers. Hij is in zijn vrije tijd mountainbike instructeur en heeft meegedaan met de Nicaragua Volcano Challenge in 2017. Programma: 10:00 uur: Verzamelen bij: Buiten in de kuil, Zevenlindenweg 9, 3749 AW Lage Vuursche 10:00 - 10:45 uur: Bespreking Challenge. Ernst zal zijn ervaringen over de Nicaragua Volcano Challenge delen met de groep. 11:00 uur - 13:00 uur: Een clinic op het mountainbikeparcours Lage Vuursche (https://mtbroutes.nl/route/606/LageVuursche), gegeven door Ernst Strengers. We hopen alle deelnemers te zien op 1 september aanstaande. Neem voor vragen contact op met Monique Uppelschoten via monique@wereldouders.nl Posted on: WereldOuders Island Challenge
Read more | View all