Kom in actie voor WereldOuders

In Latijns-Amerika leven miljoenen kinderen op straat. Zonder huis, thuis én toekomst. WereldOuders biedt structurele hulp aan deze thuisloze kinderen. De kinderen worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging, ook scholing en een (beroeps)opleiding krijgen. Zodat ze kunnen opgroeien tot zelfstandige jong volwassenen die kansen voor zichzelf en de gemeenschap kunnen creëren. Naast familiehuizen zet WereldOuders ook educatieve en medische projecten op voor de hele gemeenschap.

Om ons werk te kunnen doen is natuurlijk geld nodig. Help je ons mee dat te werven? Doe dan mee met één van de evenementen, start zelf een geldinzamelactie, of steun één van de deelnemers of acties op deze site met een donatie!

Alvast heel erg bedankt! 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

CBRE trainees zetten zich in voor WereldOuders!

30-07-2019 | 15:46 Geplaatst op: Rotterdam Businessride 2019 CBRE heeft aan 30 trainees de eindopdracht gegeven om in totaal €5.500 op te halen voor het huisjesproject van WereldOuders in Haïti! Met dit project bouwt WereldOuders op een eenvoudige en bewezen effectieve manier, bakstenen huizen voor kinderen en hun families in sloppenwijk Cité Soleil!  Naast het opzetten van eigen acties is de inzameling gekoppeld aan de Rotterdam Businessride en kunnen de trainees meefietsen met deze tocht om zo geld op te halen. WereldOuders wenst de trainees veel succes met hun eindopdracht! Wil jij de trainees steunen met een donatie? Dat kan hier!
Lees meer
Bekijk alle donateurs
€ 100

Jamie

15-09-2019 | 12:33 Aan: Team CBRE Voor Melanie Conie. Ze heeft me overtuigd om voor dit specifieke doel te sponsoren.