Kom jij in actie voor WereldOuders?

In Latijns-Amerika leven miljoenen kinderen op straat. Zonder huis, thuis én toekomst. WereldOuders wil de armoedespiraal in deze regio doorbreken en zet zich in om de situatie van kwetsbare kinderen en gezinnen in Latijns-Amerika op de lange termijn te verbeteren. Dit doen we door te werken aan de empowerment en persoonlijke ontwikkeling van kwetsbare kinderen en gezinnen. Bij ons krijgen ze aandacht en de ondersteuning die bij hen past. Hierbij hebben we een unieke aanpak, gestoeld op vier pijlers: een veilig thuis, gezondheid, educatie en zelfstandigheid.

Om ons werk te kunnen doen is natuurlijk geld nodig. Daar kan jij ons bij helpen!
Kom in actie voor WereldOuders en start zelf een geldinzamelactie of steun één van de actievoerders met een donatie!

Alvast heel erg bedankt! 

Read more Read less
View all
Geloof jij in het werk van WereldOuders en wil je graag een steentje bijdragen om kinderen in Latijns-Amerika een betere toekomst te bieden. Kom dan (coronaproof) in actie voor WereldOuders en zet je creatieve talent in! Wat kun je doen? Vind jij het ontzettend leuk om te knutselen, tekenen, dansen of zingen? Zet dan je creatieve talenten in om geld om te halen voor WereldOuders! Zo kan je bijvoorbeeld tekeningen maken en deze verkopen. Of je kan een (online) optreden geven aan je vrienden en familie. Kies vooral de manier die bij jou past! Maak een actiepagina aanBen je enthousiast geworden? Klik dan op de button "Start actie'' en maak je eigen actiepagina. Hierin vertel je wie je bent, wat je gaat doen en waarom je in actie komt voor WereldOuders.  Deze (sponsor)pagina kan je dan eenvoudig verspreiden binnen jouw netwerk en mensen aanmoedigen om jouw actie te steunen met een sponsorbedrag. En als je zelf geen actie start, steun dan een van de andere acties met een donatie! InspiratieGedurende de coronacrisis heeft onze ambassadeur Romy Monteiro kettinkjes gemaakt en verkocht via Instagram om geld op te halen voor voedselpakketten voor gezinnen in Latijns-Amerika. Hiermee heeft zij 1000 euro opgehaald! Ook jij kan op deze manier je social media inzetten!                                                                                                    
View all

Create a individual fundraising page or participate with a team of friends, co-workers or sports team. Need a little inspiration? Look at the great examples below.

Sign up
View all

Vijfde editie Zuidas Businessride een groot succes

08-09-2022 | 16:51 Posted on: Zuidas Businessride 2022 Vrijdag 2 september vond de vijfde editie plaats van de Zuidas Businessride. Ruim 90 deelnemers fietsten 40, 60 of 80 kilometer voor WereldOuders. Het was een zeer geslaagde en zonovergoten editie. Met de tocht hebben we dit jaar €16.258,- opgehaald. Een fantastisch bedrag wat gaat naar ons St. Damien Kinderziekenhuis in Haïti, waar hulp hard nodig is. Heel veel dank aan alle deelnemers voor jullie deelname en enthousiasme en aan alle sponsoren voor jullie gulle bijdragen! Bekijk alle foto's van van Cynthia van Dijke op ons Flickr account en de aftermovie van Crossmarkpictures hieronder: 
Read more
View all
€20

Opa en oma

07-07-2024 | 20:33 To: Vo voor keihard lopen