Nieuw! Beeldende Therapie in Perú!

Rachelle Engelbert

( Ik kom in actie! )

Participant page closed You can't donate anymore
from € 500 (84%)

Hallo!

Mijn naam is Rachelle en dit jaar werk ik als vrijwilliger in het NPH-huis in Perú. Van alle inzendingen die zij gekregen hebben, hebben ze míj uitgekozen om beeldende therapie op te zetten hier in Perú. Met alle middelen die ze hebben, proberen ze mij zo goed als kan te helpen. Maar dat kan ikzelf ook, met een beetje hulp van jullie!

Ik zou graag geld willen inzamelen, om daarmee meer en andere materialen te kopen voor beeldende therapie. Materialen als aquarelverf of -potloden, pastelkrijt en ecoline, maar ook benodigdheden als kwasten in verschillende maten, mengbakjes en waterbekers.
Daarnaast zou ik ook heel graag mijn therapielokaal een ander kleurtje willen geven. Samen met de kinderen hier zou ik er een project van willen maken om het een rustige, veilige ruimte te maken voor ieder die binnenstapt.

Ik heb al heel erg hard gewerkt om het lokaal schoon te maken en met jullie hulp kan ik er iets moois van maken!

Zien jullie die grote foto van zes meiden hierboven? Dat zijn zes van de meiden, die ik dagelijks zie, knuffel en help! Wie kan nu nee zeggen tegen die snoeten? Alle kleine beetjes helpen enorm.

Heel erg bedankt alvast!

P.S.: Voor degenen, die het leuk vinden mijn voortgang en de resultaten van dit project te volgen, mijn blog is te lezen op: www.rachelleinperu.wordpress.com

View all
€ 30 28-08-2017 | 08:36
€ 20 21-08-2017 | 11:48
€ 50 15-08-2017 | 22:24 We lezen dat je daar geweldig wer verricht daar zijn wij trots op zo door en geniet er van .
€ 15 14-08-2017 | 09:25 Heel veel succes!
€ 50 09-08-2017 | 22:22 Lieve Rachelle,iedere keer hoor ik van mamma dat t je goed gaat. Ik heb je foto gezien en aan je vrolijke lach kan ik zien dat t waar is.Ik wil je ook sponsoren,een klein beetje, dan kun je zien dat ik je niet vergeten ben. Succes met je projekt en ik hou heel veel van je en wens je heel veel liefs en geluk. Dikke poen, Oma