Fietsen zonder grenzen voor kinderen en een betere wereld...

Dit is de actie van Tanja Stede

( Nicaragua Volcano Challenge )

van totaal € 3.500 (22%)
Nog te gaan

Met Tanja (45) uit Duisland. Ik ben moeder van een tweeling, ze zijn 8 jaar oud.

Mijn kinderen vinden het heel leuk dat ik bij de Volcano Challenge mee doe en dat we als fietser sponsorgeld voor thuisloze kinderen inzamelen. Het liefst willen ze ook meedoen.

Al jaren voel ik me zeer verbonden met Nederland. Ik hou van de mensen, de klank van de taal, de sfeer, de mentaliteit, de zee, de duinen en de muziek. Zo vaak ik maar kan ben ik heel Nederland onderweg voral op concerten en festivals, met en zonder kinderen.

De Volcano Challenge heb ik al jaren in gedachten, voor mij een geweldige uitdaging. Dit is zeker een fantastische ervaring in alle opzichten, en voor mij  is het nu het  juiste moment om mee te doen.

De combinatie van fietsen en iets betekenen voor kinderen, ze te ontmoeten en te zien waar het sponsorgeld naartoe gaat vind ik heel mooi. Nederland heeft me afgelopen jaren veel gegeven en nu wil ik graag iets terug doen. Door middel van een Nederlandse organisatie die als doel heeft de positie van kansarme  kinderen te verbeteren.

Ik hoop dat veel mensen uit de hele wereld het werk van WereldOuders steunen en mij willen sponsoren, met een bedrag dat je voor deze actie wilt bijdragen, iedere euro is belangrijk voor de kinderen.

Heel erg bedankt,ook namens de kinderen. 

Hartelijke groeten,

Tanja

 

 Zie ook: https://www.facebook.com/TanjasChallenge/