Dam tot Damloop 2017

  • 8 km (8/30 beschikbaar)
  • 16 KM (0/10 beschikbaar)
van totaal € 5.000 (85%)
Evenement is afgesloten

Loop mee voor WereldOuders! Meld je nu aan!

De Dam tot Damloop is meer dan alleen een hardloopwedstrijd. Met meer dan 50.000 deelnemers, 250.000 toeschouwers en een ongeëvenaarde sfeer is het ieder jaar één grote happening. Daarnaast maakt het feit dat de start en finish in twee verschillende steden liggen, dit evenement erg bijzonder.

Dit jaar vindt op zaterdagavond 16 september de Damloop by night plaats, waarbij deelnemers mee kunnen doen aan de 5 Engelse Mijl (8KM) door de verlichte straten van Zaandam. Op zondag 17 september vindt de 32e editie plaats van de Dam tot Damloop. De afstand is op de zondag is 10 Engelse Mijl (16KM) door de IJtunnel en de versierde straten in Amsterdam-Noord.

Doe jij mee aan de Dam tot Damloop voor WereldOuders om zo het verschil te maken voor thuisloze kinderen in Latijns-Amerika?

Je loopt mee onder de naam van WereldOuders en we gaan ervan uit dat je je beste beentje voorzet om zo veel mogelijk sponsorgeld op te halen voor onze kinderen in Latijns-Amerika.

Start een actiepagina
Laat je sponsoren door vrienden, familie en collega's voor jouw sportieve prestatie. Dit geld gaat direct naar de kinderen in de familiehuizen van WereldOuders. Er is geen minimaal op te halen bedrag, maar het streefbedrag is minimaal 250 euro per persoon.

Wees er snel bij, want vol=vol! Meer informatie over de Dam tot Damloop is te vinden via deze link.

Op de hoogte blijven van de Dam tot Damloop? Like dan onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/WereldOuders.

Inschrijven
Om je inschrijving in ons team definitief te maken vragen we je een actiepagina aan te maken. Dit kan door te drukken op de knop rechtsboven 'Ik doe mee!'

Wat krijg je van WereldOuders?
Van ons krijg je je startbewijs en een WereldOuders sportshirt, hulp bij sponsorwerving én natuurlijk zijn we aanwezig om je toe te juichen!

Informatie
Dam tot damloop by night - Zaterdagavond 16 september 2017 – 8 KM
Dam tot damloop – Zondag 17 september 2017 – 16 KM

Meer informatie? Neem contact op met Finke via finke@wereldouders.nl

WereldOuders geeft kinderen in Latijns-Amerika een thuis en een toekomst

WereldOuders biedt structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. De kinderen worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging ook scholing en minimaal een vakopleiding krijgen. Sommigen gaan zelfs studeren. De jongeren blijven aan de familiehuizen verbonden totdat het zelfstandige volwassenen zijn. Zo hebben zij kans op een goede toekomst waarmee ze niet alleen zichzelf maar ook hun gemeenschap kunnen versterken.

Voor vragen of meer informatie kun je opnemen met Monique Uppelschoten
Contact gevevens:

monique@wereldouders.nl

035 - 626 45 78