Mountainbike Ride 2019

Event is closed You can't donate or start fundraising anymore

Houd jij van mountainbiken door uitgestrekte bossen en heuvelachtig gebied? Als de dieren niet al te schuw zijn, is er zelfs een kans dat je wilde zwijnen, reeën, edelherten en (roof)vogels tegenkomt! Klinkt dit goed? Dan is de Mountainbike Ride op zaterdag 16 november 2019, georganiseerd door WereldOuders, Merida en Reessjurts, zeker iets voor jou! Deelnemers zullen de Zandenwoud route afleggen. Deze route is 51 kilometer lang en gaat door de bosgebieden ten zuidwesten van Apeldoorn.

WereldOuders Island Challenge
Voorafgaand aan de tocht zal er voor geïnteresseerden een informatiebijeenkomst zijn over de WereldOuders Island Challenge, een unieke avontuurlijke mountainbiketocht van 7 dagen door de prachtige binnenlanden van de Dominicaanse Republiek. Deze tocht is onder voorbehoud in het najaar 2020.

Programma
Geïnteresseerden voor de WereldOuders Island Challenge kunnen aanwezig zijn bij een presentatie over dit evenement. Deelnemers die alleen aan de Mountainbike Ride willen meedoen, kunnen zich later toevoegen aan de groep.

10.00 uur: Ontvangst koffie/thee Merida

10.10 uur: Presentatie WereldOuders Island Challenge 2020 met oude/nieuwe bikers

10.45 uur: Ontvangst overige deelnemers Mountainbike Ride

11.00 uur: Vertrek naar startplek Zandenwoud Route

14.00/14.30 uur: Aankomst Merida met lunch

Adres
Merida Experience Center, Laan van Westenenk 102, 7336 AZ Apeldoorn

Deelnamekosten
De inschrijfkosten inclusief lunch zijn 25 euro per deelnemer. Heb je geen mountainbike, maar wil je wel graag deelnemen? Dan kan je een fiets huren bij Merida. Dit kost 20 euro en moet je van te voren reserveren door een mail te sturen naar Monique Uppelschoten (monique@wereldouders.nl)

Route 
De Zandenwoud route (51 kilometer) is gelegen in de bosgebieden ten zuidwesten van Apeldoorn.                        


Meer informatie over de route is te vinden via: https://www.mtbroutes.nl/gelderland/apeldoorn. Hier is de route ook te downloaden.

 

Over WereldOuders
WereldOuders biedt structurele hulp aan kansarme kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. De kinderen worden opgenomen in onze kindhulpprogramma's waar ze naast liefde, aandacht en verzorging ook scholing en minimaal een vakopleiding krijgen. Sommigen gaan zelfs studeren. De jongeren blijven aan de kindhulpprogramma's verbonden totdat het zelfstandige volwassenen zijn. Zo hebben zij kans op een goede toekomst waarmee ze niet alleen zichzelf maar ook hun gemeenschap kunnen versterken. #Keepdreamsalive!

WereldOuders biedt de kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika:

  • Een veilig, liefdevol thuis in een beschermde omgeving.
  • Een volledige schoolopleiding: van kleuterschool tot en met minimaal een vakopleiding en eventueel zelfs universiteit.
  • De (medische) zorg die alle ouders hun kinderen willen bieden.
  • Een goede basis voor een zelfstandige toekomst.

Merida 

Merida levert al meer dan 45 jaar sportfietsen van topkwaliteit. De drie lettergrepen ''Me-Ri-Da'' betekenen vrij vertaald ''de intentie om alleen mooie en hoogwaardige producten te maken, waarmee men op een zo prettig mogelijke manier zijn bestemming kan bereiken.'' Vandaag de dag kan Merida worden gezien als een wereldleider op het gebied van fietstechnologie. https://www.merida.nl/ 

Reessjurts
Reessjurts is ontstaan begin 2014 met de gedachte dat iedere fietser wel iets anders wil. De een wil een gaaf raceshirt en de ander wil zijn racefiets net een ander uiterlijk geven dan een ander. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in ludieke eigenzinnige fietskleding. Wielerkleding met soms een knipoog, dan weer een retro look en soms gewoon een clean strak ontwerp. De kleding wordt gemaakt van hoogwaardige Italiaanse materialen door mensen met passie voor de wielersport. Daarnaast is het bij Reessjurts ook mogelijk eigen ontwerpen voor jouw team, club, bedrijf of vereniging te ontwikkelen. Meer informatie op www.reessjurts.nl.

Contactgegevens

Monique Uppelschoten

monique@wereldouders.nl

035-6264578

View all
€ 50 19-11-2019 | 14:06
€ 25 19-11-2019 | 14:06
€ 100 19-11-2019 | 13:37 To: Fietsen voor de kinderen van WereldOuders
€ 500 18-11-2019 | 12:28
€ 25 14-11-2019 | 11:36 To: H