Zuidas Businessride 2018

  • 40 km (93/100 available)
  • 60 km (64/100 available)
  • 80 km (47/100 available)
Event is closed You can't donate or start fundraising anymore
Target reached
from € 7.500 (136%)

Wil jij samen met je collega's of individueel sportief je weekend beginnen? Fiets dan op vrijdag 25 mei 2018 mee met de tweede editie van de Zuidas Businessride. De Zuidas Businessride is een racefiets toertocht die start en finisht op de Zuidas in Amsterdam. De toertocht wordt georganiseerd door WereldOuders, Reessjurts, Bike in Balance en Restaurant á Deauville. Daag jezelf en je collega's uit en fiets mee voor WereldOuders!

Afstanden
De Businessride bestaat uit drie verschillende afstanden van 40, 60 en 80 kilometer. De start en finish van de tocht vinden plaats bij het Atrium (Restaurant á Deauville, Strawinskylaan 3003) op de Zuidas. Om 14:00 uur start de eerste groep (80 km), om 14:30 uur de tweede groep (60 km) en om 15:00 uur de laatste groep (40 km). De finish is rond 16:30 uur, gevolgd door een netwerkborrel in Restaurant á Deauville.

Deelnamekosten
Het is mogelijk om individueel of samen met een bedrijfsteam mee te fietsen. De kosten voor deelname bedragen €35 per persoon, ongeacht of je als individu of als team mee doet. Voor het inschrijfgeld verzeker je jezelf van deelname aan het evenement, krijg je voorafgaand aan de toertocht een lunch en na afloop tijdens de netwerkborrel een hapje en een drankje. Van elke inschrijving gaat €20 euro direct naar WereldOuders; het goede doel dat gekoppeld is aan de Businessride. Dit jaar gaan de opbrengsten van de Zuidas Businessride naar extra steun voor de educatie van kinderen in Bolivia.

Extra bijdrage
Wil je nog iets extra's doen voor WereldOuders? Dan kun je bij je inschrijving ervoor kiezen om een extra donatie te doen van bijvoorbeeld €50,00, €75,00 of €100,00 euro, of een ander bedrag naar keuze. Daarnaast kun je een actiepagina aanmaken voor jou of voor jouw team. Je laat je dan sponsoren door vrienden, familie en collega's voor jouw sportieve prestatie en levert op deze manier een bijdrage aan het toekomstperspectief van kinderen in Latijns-Amerika.


Op de hoogte blijven van de Zuidas Businessride? Like dan onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/WereldOuders/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op zoek naar een nieuwe wieleroutfit? 
Ben jij op zoek naar een nieuwe wieleroutfit voor bijvoorbeeld de Zuidas Businessride? Dan ben je bij Reessjurts, medeorganisator van de Zuidas Businessride, aan het juiste adres! Reessjurts is de specialist als het gaat om wielerkleding. Van ludieke wielerkleding met een knipoog tot een retro look of een strak ontwerp; Reessjurts heeft voor iedere fietser wat wils. De kleding wordt gemaakt van hoogwaardige Italiaanse materialen door mensen met passie voor de wielersport. Daarnaast is het bij Reessjurts ook mogelijk eigen ontwerpen voor jouw team, club, bedrijf of vereniging te ontwikkelen. En dat al vanaf een stuk. Meer informatie op www.reessjurts.nl. Zeker weten dat je je nieuwe outfit kan dragen tijdens de Zuidas Businessride? Bestel dan voor 1 april! 

Monique Uppelschoten

monique@wereldouders.nl

0356264578

Meedoen aan de Zuidas Businessride is niet alleen een sportieve prestatie, maar tegelijkertijd doe je iets goeds voor kansarme kinderen in Latijns-Amerika. Kinderen die het minder goed getroffen hebben en heel erg geholpen zijn met jouw steun. Je sponsorgeld wordt dit jaar besteed aan extra steun voor de educatie van kinderen in Bolivia.

Stichting WereldOuders
WereldOuders biedt structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. De kinderen worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging ook scholing en minimaal een vakopleiding krijgen. Sommigen gaan zelfs studeren. De jongeren blijven aan de familiehuizen verbonden totdat het zelfstandige volwassenen zijn. Zo hebben zij kans op een goede toekomst waarmee ze niet alleen zichzelf maar ook hun gemeenschap kunnen versterken.

WereldOuders geeft voorheen kansarme kinderen in de familiehuizen:

  • Een veilig, liefdevol thuis in een beschermde omgeving.
  • Een volledige schoolopleiding: van kleuterschool tot en met minimaal een vakopleiding en eventueel zelfs universiteit.
  • De (medische) zorg die alle ouders hun kinderen willen bieden.
  • Een goede basis voor een zelfstandige toekomst.

Programma
12:00 uur - Inschrijven
12:15 - 13:15 uur - Lunch en omkleden
13:15 - 13:45 uur - Welkom door WereldOuders; uitleg fietsroute en regels
14:00 uur - Vertrek eerste groep (80 km)
14:30 uur - Vertrek tweede groep (60km) 
15:00 uur - Vertrek derde groep (40km)
16:30 uur - Finish gevolgd door netwerkborrel in restaurant á Deauville

Locatie
Adres restaurant á Deauville: 
Strawinskylaan 3000
1077 ZX Amsterdam
+31(0)20 5400227

Route
De route van de Zuidas Businessride is bekend! Een overzicht van de routes per afstand is hieronder te vinden:

40 kilometer


Voor een meer gedetaileerde weergave van de route van de 40 kilometer en de mogelijkheid om de route te downloaden op uw smartphone, GPS of computer klikt u hier.

60 kilometer


Voor een meer gedetaileerde weergave van de route van de 60 kilometer en de mogelijkheid om de route te downloaden op uw smartphone, GPS of computer klikt u hier.

80 kilometer


Voor een meer gedetaileerde weergave van de route van de 80 kilometer en de mogelijkheid om de route te downloaden op uw smartphone, GPS of computer klikt u hier.

De partners van WereldOuders bij het organiseren van de Zuidas Businessride zijn Reessjurts, Bike in Balance en Restaurant á Deauville.

Reessjurts
Reessjurts is ontstaan begin 2014 met de gedachte dat iedere fietser wel iets anders wil. De een wil een gaaf raceshirt en de ander wil zijn racefiets net een ander uiterlijk geven dan een ander. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in ludieke eigenzinnige fietskleding. Wielerkleding met soms een knipoog, dan weer een retro look en soms gewoon een clean strak ontwerp. De kleding wordt gemaakt van hoogwaardige Italiaanse materialen door mensen met passie voor de wielersport. Daarnaast is het bij Reessjurts ook mogelijk eigen ontwerpen voor jouw team, club, bedrijf of vereniging te ontwikkelen. Meer informatie op www.reessjurts.nl.Bike in Balance
Bij Bike in Balance draait alles om fietsen. De organisatie heeft een ruim aanbod van high end racefietsen, mountainbikes en trekkingfietsen. Daarnaast verzorgt Bike in Balance trainingsbegeleiding op maat en staat het klanten bij met medisch bij met testen en advies. Ook helpt het klanten met het optimaliseren van de fietspositie door middel van bikefitting. Meer informatie op http://www.bike-in-balance.nl/. Restaurant á Deauville
In september 2015 opende Restaurant À Deauville officieel zijn deuren in het vernieuwde Atrium gebouw op de Amsterdamse Zuid-As. Een elegant en modern restaurant geïnspireerd door de prestigieuze Franse badplaats Deauville. Naast ontbijt, lunch en diner biedt het restaurant ook roomservice aan. Meer informatie over het restaurant op http://www.adeauville.nl/.Sponsor van de Zuidas Businessride zijn Engel en Völkers, Hello Zuidas en Rembrandtje.

Engel en Völkers
Engel & Völkers Amsterdam bestaat uit twee makelaarskantoren, die onderdeel uitmaken van de gerenommeerde, internationale Engel & Völkers Groep, welke wereldwijd marktleider is met 700 kantoren. Engel & Völkers Amsterdam staat garant voor betrouwbare en persoonlijke begeleiding tegen marktconform tarief, inclusief de internationale promotie. Het leveren van kwaliteit en top service staan hoog in het vaandel. Meer informatie op https://www.engelvoelkers.com/en-nl/amsterdam/

 

Hello Zuidas
Hello Zuidas is de organisatie voor gebiedsmanagement in de Zuidas. De doelstelling van Hello Zuidas is om met publieke en private partijen de hoge kwaliteitsnormen voor het gebied te waarborgen en bij te dragen aan een hoogwaardige en goed bereikbare woon- en werklocatie met een internationale uitstraling. Hello Zuidas wordt hierin gesteund door ruim 225 memberorganisaties. Meer informatie over Hello Zuidas is te vinden op: www.hellozuidas.com.

Afbeeldingsresultaat voor hello zuidas

Rembrandtje 
Rembrandt van Rijn is een van de belangrijkste kunstschilders aller tijden en werkte in de Gouden Eeuw vanuit een schildersgilde. In deze exclusieve artistieke genootschappen deelden de beste kunstenaars en ambachtslieden kennis en ervaring en perfectioneerden hun stijl. Als bewijs van lidmaatschap kregen de leden een penning, die ze altijd bij zich droegen. De gildepenning van Rembrandt is bewaard gebleven en vormt de inspiratiebron voor de chocolade Rembrandtjes. In een tijd waarin echte ambacht steeds zeldzamer wordt, zijn de Rembrandtjes nog met hart, hoofd en handen vervaardigd. Een authentieke Amsterdamse chocolaterie creëerde drie oer-Hollandse smaken, gebaseerd op de periode waarin de Hollandse meester zijn legendarische schilderijen, etsen en tekeningen maakte. Meer informatie over Rembrandtje op https://www.rembrandtje.nl/.

View all
€ 15 19-09-2018 | 10:17 To: World Trade Center Amsterdam for World Parents
€ 15 02-06-2018 | 16:50 To: CBRE
€ 20 30-05-2018 | 09:10 To: CBRE
€ 25 28-05-2018 | 20:36 To: Vistra
€ 50 28-05-2018 | 14:31 To: Vistra
View all

Businessride brengt de Zuidas in beweging

30-05-2018 | 16:25 Vrijdag 25 mei vond de tweede editie van de Zuidas Businessride plaats. Ruim 100 deelnemers verruilden hun strakke pakken en hippe outfits voor een wielrenpak en fietsten mee met een toertocht van 40, 60 of 80 kilometer voor het WereldOuders. Deze sportieve uitspatting op de vrijdagmiddag viel in de smaak op de Zuidas. Met ruim 100 deelnemers vanuit verschillende bedrijventeams zoals CBRE, G&S Vastgoed, World Trade Center Amsterdam, Celanese, Engel & Völkers, Vistra, Stroeve Lemberger en Fox-IT was ook deze tweede editie succesvol. “Volgend jaar weer” was een veelgehoorde kreet. De Zuidas Businessride werd georganiseerd door WereldOuders, Reessjurts, Bike in Balance en Restaurant á Deauville. Het vertrek- en eindpunt was op de Amsterdamse Zuidas. De toer voerde de deelnemers langs mooie plaatsen zoals Ouderkerk aan de Amstel, Nes aan de Amstel, Uithoorn en Vinkeveen. Na afloop van de tourtocht was er een drukbezochte netwerkborrel in en op het terras van restaurant à Deauville, waarbij in de zon onder het genot van een hapje en een drankje werd nagepraat over de mooie tocht. De opbrengst van de Zuidas Businessride van ruim €8.000 euro, gaat naar extra steun voor educatie van kinderen in Bolivia! Klik hier om de foto's te bekijken van deze succesvolle en zonnige tweede editie van de Zuidas Businessride!
Read more