Zuidas Businessride 2021

  • 40 km
  • 60 km
  • 80 km
van totaal € 15.000 (10%)

Door de huidige situatie rondom het coronavirus wordt de Zuidas Businessride 2020 verplaatst naar 2021. Meer informatie en een nieuwe datum volgen. Voor vragen kunt u mailen naar monique@wereldouders.nl.

----------------------------------------------------------------

Wil jij samen met je collega's of individueel sportief je weekend beginnen? Fiets dan in 2021 (datum volgt nog) mee met de vierde editie van de Zuidas Businessride. De Zuidas Businessride is een racefiets toertocht met start en finish op de Zuidas in Amsterdam. De toertocht wordt georganiseerd door WereldOuders, Eurest en Reessjurts. Daag jezelf en je collega's uit en fiets mee voor WereldOuders!

Afstanden en programma
De Zuidas Businessride bestaat uit de afstanden 40, 60 en 80 kilometer. De start en finish van de tocht vinden plaats bij het Atrium (Restaurant à Deauville, Strawinskylaan 3003) op de Zuidas. De inloop is vanaf 12:30 uur. Voor deelnemers staat de koffie en thee dan klaar en is er de mogelijkheid om voorafgaand tocht, tegen een meerprijs van slechts €7,50, te lunchen. (zie alinea 'deelnamekosten'). Om 13:30 uur vindt er een welkomstwoord door WereldOuders plaats, met uitleg over de fietsroute en de regels, waarna om 14:00 uur de eerste groep (80km) van start gaat, om 14:30 uur de tweede groep (60 km) en om 15:00 uur de laatste groep (40 km). De finish is rond 16:30 uur, gevolgd door een netwerkborrel in Restaurant à Deauville.

Deelnamekosten
Het is mogelijk om individueel of samen met een bedrijfsteam (max. 15 personen per bedrijfsteam; per bedrijfsteam in een gps verplicht!) mee te fietsen. Daarnaast kun je kiezen voor deelname inclusief of exclusief lunch. De kosten voor deelname inclusief lunch bedragen €45 per persoon. Voor het inschrijfgeld verzeker je jezelf van deelname aan het evenement, krijg je voorafgaand aan de toertocht een lunch en koffie of thee en na afloop tijdens de netwerkborrel een hapje en een drankje. Ook kun je je inschrijven voor deelname exclusief lunch. De kosten hiervoor bedragen €37,50 per persoon. Voor het inschrijfgeld verzeker je je van al het bovengenoemde; exclusief de lunch. Of je nu kiest voor inschrijving inclusief of exclusief lunch; de kosten blijven gelijk ongeacht of je als individu of als team inschrijft!

Hotelschool Mexico
Dit jaar gaan de opbrengsten van de Zuidas Businessride naar de Hotelschool van WereldOuders in Mexico. Door middel van deze opleiding worden jongeren tussen 15 en 21 jaar opgeleid tot onder andere kok, ober, barman/barvrouw en gastheer/gastvrouw. Klik hier voor meer info. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Start dan individueel of met je collega's (als bedrijf) een actie voor dit project en maak een actiepagna aan! Je laat je dan sponsoren door vrienden, familie en collega's voor jouw sportieve prestatie en levert op deze manier een bijdrage aan dit prachtige project!

Extra bijdrage
Wil je geen actie starten maar wel een extra bijdrage leveren? Je kunt ervoor kiezen om bij je inschrijving een extra donatie te doen van bijvoorbeeld €50, €75 of €100 euro, of een ander bedrag naar keuze.

Op de hoogte blijven van de Zuidas Businessride? Like/volg ons dan op Facebook en/of Instagram.

Monique Uppelschoten

monique@wereldouders.nl

035-6264578

Over WereldOuders


WereldOuders biedt structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. De kinderen worden opgenomen in programma's waar ze naast liefde, aandacht en verzorging ook scholing en minimaal een vakopleiding krijgen. Sommigen gaan zelfs studeren. De jongeren blijven aan de programma's verbonden totdat het zelfstandige volwassenen zijn. Zo hebben zij kans op een goede toekomst waarmee ze niet alleen zichzelf maar ook hun gemeenschap kunnen versterken.

WereldOuders geeft voorheen kansarme kinderen in de programma's:

  • Een veilig, liefdevol thuis in een beschermde omgeving.
  • Een volledige schoolopleiding: van kleuterschool tot en met minimaal een vakopleiding en eventueel zelfs universiteit.
  • De (medische) zorg die alle ouders hun kinderen willen bieden.
  • Een goede basis voor een zelfstandige toekomst.

Hotelschool Mexico
Meedoen aan de Zuidas Businessride is niet alleen een sportieve prestatie, maar tegelijkertijd doe je iets goeds voor kansarme kinderen in Latijns-Amerika. Kinderen die het minder goed getroffen hebben en heel erg geholpen zijn met jouw steun. 

Dit jaar gaan de opbrengsten van de Zuidas Businessride naar de Hotelschool van WereldOuders in Mexico. omenteel volgen 118 jongen, tussen de 15 en 21 jaar, deze opleiding, waarmee ze opgeleid tot onder andere kok, ober, barman/barvrouw, Event Coördinator, reisagent, gids en gastheer/gastvrouw. Ze krijgen tijdens de opleiding vakken als Engels, computervaardigheden, hospitality en dienstverlening, koken en management. In totaal zijn er, sinds de start van deze studie in 1997, 405 studenten die deze opleiding succesvol hebben afgerond en zijn afgestudeerd. 

 

Programma
12:30 - 13:30 uur - Inschrijven, omkleden en evt. lunch 
13:30 - 13:45 uur - Welkom door WereldOuders; uitleg fietsroute en regels
14:00 uur - Vertrek eerste groep (80 km)
14:30 uur - Vertrek tweede groep (60km) 
15:00 uur - Vertrek derde groep (40km)
16:30 uur - Finish gevolgd door netwerkborrel in restaurant à Deauville

Locatie
Adres restaurant à Deauville: 
Strawinskylaan 3000
1077 ZX Amsterdam
+31(0)20 5400227

Route
De route van de Zuidas Businessride is bekend! Een overzicht van de routes per afstand is hieronder te vinden:

40 kilometer


Voor een meer gedetaileerde weergave van de route van de 40 kilometer en de mogelijkheid om de route te downloaden op uw smartphone, GPS of computer klikt u hier.

60 kilometer


Voor een meer gedetaileerde weergave van de route van de 60 kilometer en de mogelijkheid om de route te downloaden op uw smartphone, GPS of computer klikt u hier.

80 kilometer


Voor een meer gedetaileerde weergave van de route van de 80 kilometer en de mogelijkheid om de route te downloaden op uw smartphone, GPS of computer klikt u hier.

De partners en sponsors van de Zuidas Businessride zijn:

Reessjurts
Reessjurts is ontstaan begin 2014 met de gedachte dat iedere fietser wel iets anders wil. De een wil een gaaf raceshirt en de ander wil zijn racefiets net een ander uiterlijk geven dan een ander. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in ludieke eigenzinnige fietskleding. Wielerkleding met soms een knipoog, dan weer een retro look en soms gewoon een clean strak ontwerp. De kleding wordt gemaakt van hoogwaardige Italiaanse materialen door mensen met passie voor de wielersport. Daarnaast is het bij Reessjurts ook mogelijk eigen ontwerpen voor jouw team, club, bedrijf of vereniging te ontwikkelen. Meer informatie op www.reessjurts.nl.

Restaurant à Deauville
In september 2015 opende Restaurant à Deauville officieel zijn deuren in het vernieuwde Atrium gebouw op de Amsterdamse Zuidas. Een elegant en modern restaurant geïnspireerd door de prestigieuze Franse badplaats Deauville. Naast ontbijt, lunch en diner biedt het restaurant ook roomservice aan. Meer informatie over het restaurant op http://www.adeauville.nl/.

Eurest 
Mensen inspireren en geluksmomenten creëren, dat is onze missie!

We maken van elk moment een waardevolle belevenis, met food als de verbindende factor. Zo helpen wij onze klanten bij het stimuleren van de betrokkenheid, productiviteit en het welzijn van hun medewerkers in combinatie met het optimaliseren van de bedrijfscultuur. Samen met onze klanten versterken we het gevoel van welbevinden binnen de organisatie. Meer informatie op https://eurest.nl/


Atrium Meeting Centre 
Atrium Meeting Center is gevestigd in het Atrium Gebouw en bevindt zich op de bruisende Amsterdamse Zuidas. Atrium Meeting Centre biedt 17 multifunctionele vergaderzalen en een high end auditorium voor 2 tot 122 personen. Alle zalen zijn voorzien van comfortabele stoelen, de modernste interieur en de nieuwste apparatuur. Tussen de zalen bevinden zicht twee unieke en elegante vergaderfoyers, welke ideaal zijn voor registraties, borrels, netwerkbijeenkomsten, diners en andere zakelijke aangelegenheden. Meer informatie op https://atriummeetingcentre.nl/.

CBRE
CBRE is een internationale vastgoedorganisatie met het hoofdkantoor in Los Angeles. Het bedrijf is wereldwijd het grootste vastgoedadviesbureau. De organisatie heeft meer dan 90.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 480 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Meer informatie op https://www.cbre.nl/.

De Zorgspecialist
De ZorgSpecialist is dé zorgaanbieder voor thuiszorg in de regio Kennemerland. Voor iedere cliënt een oplossing op maat met zorg op de tijden die u wenst

Als sportieve werkgever zijn wij ook altijd op zoek naar jou; enthousiaste helpenden, verzorgenden of verpleegkundigen die dagelijks het verschil voor onze klant weten te maken. Bel (023-5100200) of loop eens bij ons binnen in Santpoort-Noord. Meer informatie over De Zorgspecialist is te vinden op: www.dezorgspecialist.nl.

Zuidas Publishers
Zuidas Publishers werkt sinds 2017 met verschillende opdrachtgevers aan kwalitatief hoogwaardige mediaproducten. De organisatie heeft ervaring met het uitgeven van bedrijfsmagazines, glossy’s en magazines op het gebied van citymarketing. Meer informatie over Zuidas Publishers is te vinden op http://www.zuidaspublishers.nl/.

Hello Zuidas
Hello Zuidas is de organisatie voor gebiedsmanagement in de Zuidas. De doelstelling van Hello Zuidas is om met publieke en private partijen de hoge kwaliteitsnormen voor het gebied te waarborgen en bij te dragen aan een hoogwaardige en goed bereikbare woon- en werklocatie met een internationale uitstraling. Hello Zuidas wordt hierin gesteund door ruim 225 memberorganisaties. Meer informatie over Hello Zuidas is te vinden op: www.hellozuidas.com.

Afbeeldingsresultaat voor hello zuidas
G&S Vastgoed
Het beste project op iedere locatie. Dát is waar het G&S Vastgoed voor staat, onvoorwaardelijk en bij ieder project opnieuw. G&S (her)ontwikkelt gebouwen met een eigen karakter. Gebouwen die bijdragen aan een prettige woon-, leef- en werkomgeving. Gebouwen die het comfort van de gebruikers vergroten. Meer informatie over G&S Vastgoed is te vinden op: https://www.gensvastgoed.nl/.

 

Bekijk alle
€ 1.000 16-06-2020 | 12:09
€ 250 16-06-2020 | 12:09
€ 250 02-03-2020 | 10:17 Aan: De Zorgspecialist Donatie De Zorgspecialist
Bekijk alle

Zuidas Businessride 2020 verplaatst naar 2021

27-03-2020 | 15:58 Door de huidige situatie rondom het coronavirus verplaatsen wij de Zuidas Businessride 2020 naar 2021. Meer informatie en een nieuwe datum volgen. Voor vragen kunt u mailen naar monique@wereldouders.nl.
Lees meer