Help ons de kinderen in Mexico te helpen!

Chiara Silva
from €300 (123%)

Hallo allemaal!

Wij zijn Leonie Huisman, Senne-Fleur Hooimeijer, Chiara Silva en Motti Dahan. Samen werken wij in de Kliniek voor Parodontologie en Implantologie in Huizen, waar wij onze patiënten met plezier zo goed mogelijke tandheelkundige- en mondzorgkundige zorg bieden. In Nederland is deze zorg gelukkig erg goed, maar helaas is dat nog lang niet overal het geval en hebben sommige mensen niet eens de mogelijkheid om (regelmatig) naar de tandarts te gaan. Omdat wij weten hoe belangrijk dat is, willen wij deze mensen heel graag helpen.

Daarom reizen wij in november af naar Mexico, om ons daar in te zetten om zoveel mogelijk kinderen de tandheelkundige zorg te bieden die zij zo hard nodig hebben. Wij zullen dit doen in Miacatlan, waar de organisatie Nuestros Pequeños Hermanos (NPH) zich heeft gevestigd. Deze organisatie heeft in verschillende landen in Latijns-Amerika dorpen opgebouwd waar kinderen van 0 tot 18 jaar worden opgevangen en grootgebracht die, vanwege diverse omstandigheden, niet meer thuis kunnen wonen. Ook kunnen kinderen uit dorpen in de buurt daar terecht, onder andere om naar school te gaan.

In de afgelopen 4 jaar hebben wij diverse reizen gemaakt naar kinderdorpen in Kenia, Gambia, El Salvador en Guatemala om (wees)kinderen in soortgelijke omstandigheden van tandheelkundige zorg te voorzien. We hebben inmiddels ervaring in hoe we de kinderen ter plaatse zo efficiënt en zo goed mogelijk kunnen behandelen. De ervaring heeft ons geleerd dat in ieder dorp de basisfaciliteiten voor tandheelkundige behandelingen wel aanwezig zijn maar dat de apparatuur vaak niet naar behoren werkt en er over het algemeen een gebrek is aan tandheelkundig materiaal en disposables. Om deze problemen op te lossen is geld nodig, wat er helaas niet genoeg is. Daarom vragen wij via deze weg om jullie hulp.

Zou jij de kinderen in Mexico ook graag willen helpen? Doneer dan nu! Alle kleine beetjes helpen en worden heel erg gewaardeerd!

Heel erg bedankt namens ons en alle kinderen uit het NPH dorp!

View all
€50 15-11-2023 | 09:53 Via de oma van Senne Fleur (onze nicht) hier op gewezen en goed werk wat jullie doen.
€50 10-11-2023 | 22:32
€25 04-11-2023 | 22:22
€50 31-10-2023 | 14:39
€10 28-10-2023 | 20:26