Dam tot Damloop 2019

  • 5 Engelse Mijl (8,05 km) (7/20 Available)
  • 10 Engelse Mijl (16,1 km) (5/10 Available)
Closed You can't donate or start fundraising anymore
from €2,000 (83%)

De Dam tot Damloop is meer dan alleen een hardloopwedstrijd. Met totaal 65.000 deelnemers, 250.000 toeschouwers en een ongeëvenaarde sfeer is het ieder jaar één grote happening!

Dit jaar vindt op zondag 22 september de 34e editie plaats van de Dam tot Damloop. De afstand van deze loop is 10 Engelse Mijl (16,1 km). Na de start op de Prins Hendrikkade rennen de deelnemers door de IJtunnel via de versierde straten in Amsterdam-Noord naar Zaandam. Het feit dat de start en finish in twee verschillende steden liggen, maakt dit evenement erg bijzonder!

Naast Dam tot Damloop op zondag, vindt op zaterdagavond 21 september de Damloop by night plaats waarbij deelnemers 5 Engelse Mijl (8,05 km) rennen door de verlichte straten van Zaandam! Het parcours gaat hierbij voor een deel over het traditionale Dam tot Damloop parcours. De vele DJ's, bandjes en spectaculaire lichtshows onderweg zorgen ervoor dat de Damloop by night het feestje is waar iedere hardloper bij moet zijn!

Loop mee voor WereldOuders! 
Ook dit jaar kun je met Team WereldOuders meelopen met de Dam tot Damloop of de Damloop by Night. Door mee te lopen onder de naam van WereldOuders zet je je in om kwetsbare en thuisloze kinderen in Latijns-Amerika een kans op een betere toekomst te geven!

Wat krijg je van WereldOuders?
- Een startbewijs
- Een WereldOuders hardloop T-shirt
- Een persoonlijke actiepagina
- Tips voor het inzamelen van je sponsorgeld
- En... natuurlijk zijn we aanwezig om je toe te juichen!

We gaan ervan uit dat je je beste beentje voorzet om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor de kinderen in onze familiehuizen in Latijns-Amerika. Laat je sponsoren door vrienden, familie en collega's voor jouw sportieve prestatie. Het zou geweldig zijn als iedere deelnemer minimaal €200,- per persoon ophaalt!  

Meld je nu aan door te klikken op ''Ik ren mee!'' en start een eigen actiepagina!

Wees er snel bij, want vol=vol! Meer informatie over de Dam tot Damloop is te vinden via deze link.

Op de hoogte blijven van de Dam tot Damloop? Like dan onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/WereldOuders.

Ninah Montesant
ninah@wereldouders.nl
035 626 4578

Deelname is niet alleen een sportieve prestatie, maar tegelijkertijd zet je je in voor thuisloze en kwetsbare kinderen in de Latijns-Amerika!

WereldOuders
WereldOuders is een stichting die structurele hulp biedt aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. De kinderen worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging ook scholing en minimaal een vakopleiding krijgen. Sommigen gaan zelfs studeren. De jongeren blijven aan de familiehuizen verbonden totdat het zelfstandige volwassenen zijn. Zo hebben zij kans op een goede toekomst waarmee ze niet alleen zichzelf maar ook hun gemeenschap kunnen versterken.

Met jouw deelname aan de Dam tot Damloop geef je een voorheen kansarm kind de kans op:

  • Een veilig, liefdevol thuis in een beschermde omgeving;
  • De (medische) zorg die alle ouders hun kinderen willen bieden;
  • Een volledige schoolopleiding: van kleuterschool tot en met minimaal een vakopleiding en eventueel zelfs hogeschool of universiteit;
  • Een goede basis voor een zelfstandige toekomst.

 

View all
€15 21-09-2019 | 14:18 To: Dam tot dam #6
€25 20-09-2019 | 18:33 To: Naar school met WereldOuders Heel veel succes met de loop!!!!!!
€15 20-09-2019 | 11:07 To: Naar school met WereldOuders
€25 20-09-2019 | 11:04 To: Naar school met WereldOuders Go go go en veel plezier👍
€25 17-09-2019 | 15:59 To: Team van Koerten