Zet je creatieve talent in

Geloof jij in het werk van WereldOuders en wil je graag een steentje bijdragen om kinderen in Latijns-Amerika een betere toekomst te bieden. Kom dan (coronaproof) in actie voor WereldOuders en zet je creatieve talent in!

Wat kun je doen? 
Vind jij het ontzettend leuk om te knutselen, tekenen, dansen of zingen? Zet dan je creatieve talenten in om geld om te halen voor WereldOuders! Zo kan je bijvoorbeeld tekeningen maken en deze verkopen. Of je kan een (online) optreden geven aan je vrienden en familie. Kies vooral de manier die bij jou past!

Maak een actiepagina aan
Ben je enthousiast geworden? Klik dan op de button "Start actie'' en maak je eigen actiepagina. Hierin vertel je wie je bent, wat je gaat doen en waarom je in actie komt voor WereldOuders.  Deze (sponsor)pagina kan je dan eenvoudig verspreiden binnen jouw netwerk en mensen aanmoedigen om jouw actie te steunen met een sponsorbedrag.

En als je zelf geen actie start, steun dan een van de andere acties met een donatie!

Inspiratie
Gedurende de coronacrisis heeft onze ambassadeur Romy Monteiro kettinkjes gemaakt en verkocht via Instagram om geld op te halen voor voedselpakketten voor gezinnen in Latijns-Amerika. Hiermee heeft zij 1000 euro opgehaald! Ook jij kan op deze manier je social media inzetten!


     

                                                                                             

View all
€15 21-05-2021 | 12:39 To: Goede doel WERELDOUDERS: voedselpakketten voor kansarme kinderen Hoi Alia, ik ben super trots op je! Groetjes, Sander (vader Joëlla, groep 8)
€15 10-05-2021 | 20:34 To: Goede doel WERELDOUDERS: voedselpakketten voor kansarme kinderen Goed bezig Alia. Je bent een topper. We zijn trots op je!