Zuidas Businessride 2022

  • 40 km
  • 60 km
  • 80 km
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 15.000 (108%)

Op vrijdag 2 september vindt een nieuwe editie plaats van de Zuidas Businessride. Een sportief begin van je weekend! De vijfde editie van deze racefiets toertocht wordt georganiseerd door WereldOuders, EurestKras Sport en Reessjurts, met start en finish op de Zuidas in Amsterdam. CBRE is hoofdsponsor van dit evenement. Daag jezelf en je collega's uit en fiets mee voor WereldOuders! Wees er snel bij want er zijn slechts 100 tickets beschikbaar en op=op!

Afstanden en programma
De Zuidas Businessride bestaat uit de afstanden 40, 60 en 80 kilometer. De start en finish van de tocht vinden plaats bij het Atrium (Restaurant à Deauville, Strawinskylaan 3003) op de Zuidas. De inschrijfbalie is vanaf 12:00 uur geopend. Voor deelnemers staat de koffie en thee dan klaar en vanaf 12:30 uur is er de mogelijkheid om voorafgaand tocht, tegen een meerprijs van slechts €7,50, te lunchen. (zie alinea 'deelnamekosten'). Om 13:30 uur vindt er een welkomstwoord door WereldOuders plaats, met uitleg over de fietsroute en de regels, waarna om 14:00 uur de eerste groep (80km) van start gaat, om 14:30 uur de tweede groep (60 km) en om 15:00 uur de laatste groep (40 km). De finish is rond 16:30 uur, gevolgd door een netwerkborrel in Restaurant à Deauville.

Deelnamekosten
Het is mogelijk om individueel of samen met een bedrijfsteam mee te fietsen (minimaal 10 personen per bedrijfsteam; per bedrijfsteam in een gps verplicht!). Daarnaast kun je kiezen voor deelname inclusief of exclusief lunch. De kosten voor deelname inclusief lunch bedragen €50,- per persoon. Voor het inschrijfgeld verzeker je jezelf van deelname aan het evenement, krijg je voorafgaand aan de toertocht een lunch en koffie of thee en na afloop tijdens de netwerkborrel een hapje en een drankje. Ook kun je je inschrijven voor deelname exclusief lunch. De kosten hiervoor bedragen €42,50,- per persoon. Voor het inschrijfgeld verzeker je je van al het bovengenoemde; exclusief de lunch. Of je nu kiest voor inschrijving inclusief of exclusief lunch; de kosten blijven gelijk ongeacht of je als individu of als team inschrijft!

Opbrengsten
De opbrengsten van de Zuidas Businessride gaat dit jaar naar ons St. Damien Kinderziekenhuis in Haïti. Dit kinderziekenhuis, in één van de armste landen ter wereld, is het enige kinderziekenhuis in Haïti en heeft ruim 210 bedden waar de allerarmste kinderen en moeders worden geholpen. 

In het onrustige Haïti heeft het kinderziekenhuis alle steun nodig om hulp te kunnen blijven bieden. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Start dan individueel of met je collega's (als bedrijf) een actie voor dit project en maak een actiepagina aan! Je laat je dan sponsoren door vrienden, familie en collega's voor jouw sportieve prestatie en levert op deze manier een bijdrage aan dit project!

Extra bijdrage
Wil je geen actie starten maar wel een extra bijdrage leveren? Je kunt ervoor kiezen om bij je inschrijving een extra donatie te doen van bijvoorbeeld €50, €100 of €200 euro, of een ander bedrag naar keuze.

Op de hoogte blijven van de Zuidas Businessride? Like/volg ons dan op Facebook en/of Instagram.

 

--------------------------------------------------------------

Racefiets huren
Heb jij geen eigen racefiets en wil je wel meefietsen met de Zuidas Businessride? Racefiets te huur verhuurt racefietsen in alle maten. Bij het huren van een racefiets krijg je standaard een helm en bidons te leen en je kiest ook de pedalen die het beste bij jou passen. Met een bel, pomp en zadeltas met bandenlichters, multitool en reserveband ga je altijd goed uitgerust en veilig op pad.

Monique Uppelschoten

monique@wereldouders.nl

035-6264578

Over WereldOuders


Vele kinderen in Latijns-Amerika moeten het stellen zonder ouderlijke zorg en een liefdevol gezin. Ze hebben geen thuisbasis, lijden honger, gaan niet naar school en werken om te overleven. Ze komen vaak al jong in aanraking met criminaliteit en geweld en hebben weinig toekomstperspectief.

WereldOuders helpt deze kwetsbare kinderen in negen land in Latijns-Amerika. Hierbij gelooft het in de kracht van familie. Ieder kind verdient aandacht en onvoorwaardelijke liefde. Daarom bieden we kinderen in Latijns-Amerika:

  • Een veilig, liefdevol en stabiel thuis
  • Een volledige schoolopleiding: van kleuterschool tot en met minimaal een vakopleiding en eventueel zelfs hogeschool of universiteit.
  • De (medische) zorg die alle ouders hun kinderen willen bieden.
  • Een goede basis voor een zelfstandige toekomst.

Opbrengst
Meedoen aan de Zuidas Businessride is niet alleen een sportieve prestatie, maar tegelijkertijd doe je ook iets goeds voor een ander. De opbrengst van de Zuidas Businessride gaat dit jaar naar ons St. Damien Kinderziekenhuis in Haïti. Dit kinderziekenhuis, in één van de armste landen ter wereld, is het enige kinderziekenhuis in Haïti en heeft ruim 210 bedden waar de allerarmste kinderen en moeders worden geholpen. Het ziekenhuis is erg belangrijk want in het algemeen zal één op de drie kinderen vóór de leeftijd van vijf overlijden aan ziektes die goed behandeld kunnen worden.

In het onrustige Haïti heeft het kinderziekenhuis alle steun nodig om hulp te kunnen blijven bieden. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Start dan individueel of met je collega's (als bedrijf) een actie voor dit project en maak een actiepagina aan! Je laat je dan sponsoren door vrienden, familie en collega's voor jouw sportieve prestatie en levert op deze manier een bijdrage aan dit project.

Programma
12:00 uur - Inschrijfbalie geopend
12:30 - 13:30 uur - Lunch en omkleden
13:30 - 13:45 uur - Welkom door WereldOuders; uitleg fietsroute en regels
14:00 uur - Vertrek eerste groep (80 km)
14:30 uur - Vertrek tweede groep (60km) 
15:00 uur - Vertrek derde groep (40km)
16:30 uur - Finish gevolgd door netwerkborrel in restaurant à Deauville

Locatie
Adres restaurant à Deauville: 
Strawinskylaan 3003
1077 ZX Amsterdam
+31(0)20 5400227

Route
De route van de Zuidas Businessride is bekend! Een overzicht van de routes per afstand is hieronder te vinden:

40 kilometer

Voor een meer gedetaileerde weergave van de route van de 40 kilometer en de mogelijkheid om de route te downloaden op uw smartphone, GPS of computer klikt u hier.

60 kilometer


Voor een meer gedetaileerde weergave van de route van de 60 kilometer en de mogelijkheid om de route te downloaden op uw smartphone, GPS of computer klikt u hier.

80 kilometer


Voor een meer gedetaileerde weergave van de route van de 80 kilometer en de mogelijkheid om de route te downloaden op uw smartphone, GPS of computer klikt u hier.

De partners en sponsors van de Zuidas Businessride zijn:

Eurest 
Mensen inspireren en geluksmomenten creëren, dat is onze missie!

We maken van elk moment een waardevolle belevenis, met food als de verbindende factor. Zo helpen wij onze klanten bij het stimuleren van de betrokkenheid, productiviteit en het welzijn van hun medewerkers in combinatie met het optimaliseren van de bedrijfscultuur. Samen met onze klanten versterken we het gevoel van welbevinden binnen de organisatie. Meer informatie op https://eurest.nl/Kras Sport
Al ruim 30 jaar verzorgt Kras Sport sportinstructie in Haarlem en omstreken. Van ABC zwemles tot triatlontraining, vele sporten zijn mogelijk. Zo helpt Kras Sport mensen om in beweging te komen en te blijven. Het bedrijf werkt vanuit de waarden plezier, duidelijkheid en professionaliteit. Sportbeoefening moet goed, duidelijk en leuk zijn. Meer informatie op https://www.krassport.nl/


Reessjurts
Reessjurts is ontstaan begin 2014 met de gedachte dat iedere fietser wel iets anders wil. De een wil een gaaf raceshirt en de ander wil zijn racefiets net een ander uiterlijk geven dan een ander. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in ludieke eigenzinnige fietskleding. Wielerkleding met soms een knipoog, dan weer een retro look en soms gewoon een clean strak ontwerp. De kleding wordt gemaakt van hoogwaardige Italiaanse materialen door mensen met passie voor de wielersport. Daarnaast is het bij Reessjurts ook mogelijk eigen ontwerpen voor jouw team, club, bedrijf of vereniging te ontwikkelen. Meer informatie op www.reessjurts.nl.


CBRE
CBRE is een internationale vastgoedorganisatie met het hoofdkantoor in Los Angeles. Het bedrijf is wereldwijd het grootste vastgoedadviesbureau. De organisatie heeft meer dan 90.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 480 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Meer informatie op https://www.cbre.nl/.


Restaurant à Deauville
In september 2015 opende Restaurant à Deauville officieel zijn deuren in het vernieuwde Atrium gebouw op de Amsterdamse Zuidas. Een elegant en modern restaurant geïnspireerd door de prestigieuze Franse badplaats Deauville. Naast ontbijt, lunch en diner biedt het restaurant ook roomservice aan. Meer informatie over het restaurant op http://www.adeauville.nl/.


Atrium Meeting Centre 
Atrium Meeting Center is gevestigd in het Atrium Gebouw en bevindt zich op de bruisende Amsterdamse Zuidas. Atrium Meeting Centre biedt 17 multifunctionele vergaderzalen en een high end auditorium voor 2 tot 122 personen. Alle zalen zijn voorzien van comfortabele stoelen, de modernste interieur en de nieuwste apparatuur. Tussen de zalen bevinden zicht twee unieke en elegante vergaderfoyers, welke ideaal zijn voor registraties, borrels, netwerkbijeenkomsten, diners en andere zakelijke aangelegenheden. Meer informatie op https://atriummeetingcentre.nl/.


De Zorgspecialist
De ZorgSpecialist is dé zorgaanbieder voor thuiszorg in de regio Kennemerland. Voor iedere cliënt een oplossing op maat met zorg op de tijden die u wenst

Als sportieve werkgever zijn wij ook altijd op zoek naar jou; enthousiaste helpenden, verzorgenden of verpleegkundigen die dagelijks het verschil voor onze klant weten te maken. Bel (023-5100200) of loop eens bij ons binnen in Santpoort-Noord. Meer informatie over De Zorgspecialist is te vinden op: www.dezorgspecialist.nl.

Zuidas Publishers
Zuidas Publishers werkt sinds 2017 met verschillende opdrachtgevers aan kwalitatief hoogwaardige mediaproducten. De organisatie heeft ervaring met het uitgeven van bedrijfsmagazines, glossy’s en magazines op het gebied van citymarketing. Meer informatie over Zuidas Publishers is te vinden op http://www.zuidaspublishers.nl/.

G&S Vastgoed
Het beste project op iedere locatie. Dát is waar het G&S Vastgoed voor staat, onvoorwaardelijk en bij ieder project opnieuw. G&S (her)ontwikkelt gebouwen met een eigen karakter. Gebouwen die bijdragen aan een prettige woon-, leef- en werkomgeving. Gebouwen die het comfort van de gebruikers vergroten. Meer informatie over G&S Vastgoed is te vinden op: https://www.gensvastgoed.nl/.


Engel & Völkers
Engel & Völkers Amsterdam bestaat uit twee makelaarskantoren, die onderdeel uitmaken van de gerenommeerde, internationale Engel & Völkers Groep, welke wereldwijd marktleider is met 700 kantoren. Engel & Völkers Amsterdam staat garant voor betrouwbare en persoonlijke begeleiding tegen marktconform tarief, inclusief de internationale promotie. Het leveren van kwaliteit en top service staan hoog in het vaandel. Meer informatie op https://www.engelvoelkers.com/en-nl/amsterdam/

 

Bekijk alle
€ 50 03-09-2022 | 16:00 Aan: Fietsen voor WereldOuders Top actie!
€ 50 03-09-2022 | 14:27 Aan: Fietsen voor WereldOuders Om Olly een beetje te laten doorfietsen
€ 50 03-09-2022 | 13:05 Aan: CBRE Top initiatief!
€ 50 02-09-2022 | 20:55 Aan: CBRE
€ 10 02-09-2022 | 18:33 Aan: Fietsen voor WereldOuders
Bekijk alle

Vijfde editie Zuidas Businessride een groot succes

08-09-2022 | 16:51 Vrijdag 2 september vond de vijfde editie plaats van de Zuidas Businessride. Ruim 90 deelnemers fietsten 40, 60 of 80 kilometer voor WereldOuders. Het was een zeer geslaagde en zonovergoten editie. Met de tocht hebben we dit jaar €16.258,- opgehaald. Een fantastisch bedrag wat gaat naar ons St. Damien Kinderziekenhuis in Haïti, waar hulp hard nodig is. Heel veel dank aan alle deelnemers voor jullie deelname en enthousiasme en aan alle sponsoren voor jullie gulle bijdragen! Bekijk alle foto's van van Cynthia van Dijke op ons Flickr account en de aftermovie van Crossmarkpictures hieronder: 
Lees meer