Sponsorwerving


Terug naar evenement

Sponsorbijdragen
Elke deelnemer brengt voor WereldOuders minimaal €3.500 aan sponsorbijdragen bij elkaar. Een bedrag waarmee jij daadwerkelijk verschil maakt in het leven van de kinderen in Nicaragua.

Dit bedrag kun je op twee manieren ophalen:

  1. Structureel: werving van WereldOuders (sponsorouders)
  2. Incidenteel: werving van eenmalige giften door middel van acties en donatie

Structureel
De kinderen blijven aan WereldOuders verbonden totdat het zelfstandige volwassenen zijn die een vak hebben geleerd. Wij geloven dat ze alleen met deze ondersteuning een kans maken op een goede toekomst. Als wereldouder draag je bij aan een belangrijk deel van de zorg, opvoeding en scholing van een kind. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een persoonlijke band op te bouwen door elkaar brieven, kaarten en foto’s te sturen.
Als biker is het zelfs mogelijk om het kind wat je sponsort te ontmoeten in Nicaragua.
Je bent al wereldouder voor €25 per maand. 
Het zal je niet verbazen dat de continuïteit en structurele zorg voor onze kinderen van groot belang zijn. Met het werven van 12 wereldouders heb je het bedrag van €3.500 al binnen.

Incidenteel
Alle andere giften vallen onder het kopje incidenteel en worden gegeven door het organiseren van acties of het ontvangen van particuliere en zakelijke donaties. Bij je inschrijving ontvang je direct de inlogcodes voor je eigen persoonlijke actiepagina op inactievoorwereldouders.nl.
Op deze pagina kan je jezelf presenteren door het plaatsen van één of meer foto’s en berichten. Je kunt desgewenst deze pagina aanpassen wanneer je maar wilt. Een mooie manier om je netwerk te laten zien waar je mee bezig bent en makkelijker incidentele donaties te genereren. Het bijhouden en invullen van deze pagina zal je beslist helpen bij het fondsenwerven.  


Fondsenwerving workshop
Ieder jaar organisereert WereldOuders voor de deelnemers aan de Vulcano Challenge een fondsenwerving workshop. Op deze dag maak je officieel kennis met de organisatie WereldOuders, alle deelnemers aan de Volcano Challenge, en starten we met het geven van de benodigde informatie op het gebied van fondsenwerven, kennis over de mountainbike & materiaal en vertellen we je meer over het aangeboden programma voor de maanden die volgen. Deelname aan deze workshop is verplicht voor een goede voorbereiding!

De ervaring leert dat hoe sneller je aan de slag gaat, hoe leuker het wordt en hoe gemakkelijker het gaat. Dat komt doordat je onbewust aangemoedigd wordt om je ook goed voor te bereiden op deze bijzondere challenge. Je wordt enthousiast en je zult zien dat het fondsenwerven dan ook steeds makkelijker gaat. Het is bovendien een uitdaging om te zien welke ideeën je bedenkt en uitvoert om het geld bij elkaar te krijgen. Kortom: Sponsor jezelf als eerste door wereldouder te worden en start direct met fondsenwerven. Daarmee geef je niet alleen het goede voorbeeld, maar begint het avontuur al vanaf het moment dat je je inschrijft. 

Contactpersoon fondsenwerving
WereldOuders ondersteunt deelnemers in de fondsenwerving. Er kan altijd contact worden opgenomen met WereldOuders met vragen over sponsorwerven. We zetten er samen de schouders onder om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor de kinderen en projecten van WereldOuders. Informeer ons dan ook als je twijfels hebt, advies kan gebruiken, graag wilt sparren of welke hulp je ook maar nodig hebt om weer een stap verder te komen. Het is mogelijk om het bestaande materiaal van WereldOuders en de Nicaragua Volcano Challenge te gebruiken zoals voorbeeldbrieven, sponsorwerving video's, logo’s, tips en tricks, standaardteksten, banners, folders, statiegeld zuil etc.

Voor fondsenwerving kun je op kantoordagen contact opnemen met Finke Holsteijn van WereldOuders,
finke@wereldouders.nl of bel 035 62 64 578.
 
Voor meer informatie over sponsormogelijkheden
Heeft u vragen over de Nicaragua Volcano Challenge, de sponsorpakketten of WereldOuders, neem dan contact op met Monique Uppelschoten van WereldOuders, monique@wereldouders.nl of bel tijdens kantooruren naar 035 62 64 578.