Bikers Nicaragua Volcano Challenge vertrokken naar Nicaragua

18-11-2016 | 13:05

Vanmorgen in alle vroegte vertrok de groep van 9 bikers naar Nicaragua. Ze werden uitgezwaaid door een deel van het WereldOuders team. Van 18 tot en met 27 november doen zij mee aan de Nicaragua Volcano Challenge. Met deze negendaagse mountainbiketocht zamelen ze geld in voor WereldOuders. Ook bezoeken zij tijdens deze avontuurlijke reis de projecten van WereldOuders om met eigen ogen te zien waar het geld aan wordt besteed.

De Nicaragua Volcano Challenge is een uitdagende mountainbiketocht waarbij de deelnemers op een bijzondere manier de projecten van WereldOuders in Nicaragua en het land leren kennen. De ultieme combinatie van sportief bezig zijn en goed doen, geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde mountainbiker.

Er wordt ruim 400 kilometer door de binnenlanden van Nicaragua gefietst en de bikers maken kennis met een wereld die normaal voor toeristen verborgen blijft. Ze ontmoeten de kinderen waar WereldOuders zich voor inzet en logeren in de familiehuizen. Het geld dat zij met hun uitdaging weten te werven, is bestemd voor de kinderen en projecten van WereldOuders. Eén ding is zeker, het wordt een reis om nooit te vergeten!