Zuidas Businessride 2019

  • 40 km
  • 60 km
  • 80 km
Closed You can't donate or start fundraising anymore
Target reached
from €10.000 (140%)

Wil jij samen met je collega's of individueel sportief je weekend beginnen? Fiets dan op vrijdag 24 mei 2019 mee met de derde editie van de Zuidas Businessride. De Zuidas Businessride is een racefiets toertocht die start en finisht op de Zuidas in Amsterdam. De toertocht wordt georganiseerd door WereldOuders, Reessjurts en Restaurant à Deauville. Daag jezelf en je collega's uit en fiets mee voor WereldOuders!

Afstanden en programma
De Zuidas Businessride bestaat uit drie verschillende afstanden van 40, 60 en 80 kilometer. De start en finish van de tocht vinden plaats bij het Atrium (Restaurant à Deauville, Strawinskylaan 3003) op de Zuidas. De inloop is vanaf 12:30 uur. Voor deelnemers staat de koffie en thee dan klaar en is er de mogelijkheid om voorafgaand tocht, tegen een meerprijs van slechts €7,50, te lunchen. (zie alinea 'deelnamekosten'). Om 13:30 uur vindt er een welkomswoord door WereldOuders plaats, met uitleg over de fietsroute en de regels, waarna om 14:00 uur de eerste groep (80km) van start gaat, om 14:30 uur de tweede groep (60 km) en om 15:00 uur de laatste groep (40 km). De finish is rond 16:30 uur, gevolgd door een netwerkborrel in Restaurant à Deauville.

Deelnamekosten
Het is mogelijk om individueel of samen met een bedrijfsteam (max. 15 personen per bedrijfsteam) mee te fietsen. Daarnaast kun je kiezen voor deelname inclusief of exclusief lunch. De kosten voor deelname inclusief lunch bedragen €45 per persoon. Voor het inschrijfgeld verzeker je jezelf van deelname aan het evenement, krijg je voorafgaand aan de toertocht een lunch en koffie of thee en na afloop tijdens de netwerkborrel een hapje en een drankje. Ook kun je je inschrijven voor deelname exclusief lunch. De kosten hiervoor bedragen €37,50 per persoon. Voor het inschrijfgeld verzeker je je van al het bovengenoemde; exclusief de lunch. Of je nou kiest voor inschrijving inclusief of exclusief lunch; de kosten blijven gelijk ongeacht of je als individu of als team inschrijft!

Huisjesproject Haïti
Van elke inschrijving gaat €25 euro direct naar WereldOuders; organisator en het goede doel dat gekoppeld is aan de Businessride. Dit jaar gaan de opbrengsten van de Zuidas Businessride naar het huisjesproject van WereldOuders in de sloppenwijk Cité Soleil in Haïti. Cité Soleil is de grootste sloppenwijk van Haïti waarin honderdduizenden mensen in onmenselijke omstandigheden leven. Het is leven op een vuilnisbelt, waar extreme armoede en geweld regeren.

WereldOuders vindt dat geen kind mag opgroeien in onveiligheid. Daarom bouwen we, op een eenvoudige en bewezen effectieve manier, bakstenen huizen voor de lokale bevolking en verbeteren we de leefomstandigheden voor de kinderen en hun familie. Tot nu toe hebben we al 270 huizen weten te realiseren, maar we zijn er nog lang niet. Het is onze droom alle bewoners van Cité Soleil van een huis te voorzien! 

Help jij ons mee? Start individueel of met je collega's (als bedrijf) een actie voor dit project en maak een actiepagna aan! Je laat je dan sponsoren door vrienden, familie en collega's voor jouw sportieve prestatie en levert op deze manier een bijdrage aan dit prachtige project! Een huis kost 11.000 euro maar iedere gift is natuurlijk meer dan welkom! Voor €1000 euro financier je al een compleet dak van een huis, voor bijvoorbeeld €250 euro een raam met kozijn en voor €75 euro een toilet! Hoe fantastisch zou het zijn als we door de Zuidas Businessride een aantal gezinnen een veilig huis kunnen bieden! Bouw jij individueel of samen met je collega's mee aan de veiligheid van de kinderen in Haïti?


Klik op het menu item 'Doel' voor meer informatie over het huisjesproject!

Extra bijdrage
Wil je iets extra's doen voor WereldOuders? Dan kun zoals hierboven beschreven, een actiepagina aanmaken voor jezelf of voor je team/bedrijf en je hierop laten sponsoren door vrienden, familie en collega's voor jouw sportieve prestatie. Wil je geen actie starten maar wel een extra bijdrage leveren? Je kunt ervoor kiezen om bij je inschrijving een extra donatie te doen van bijvoorbeeld €50, €75 of €100 euro, of een ander bedrag naar keuze.

Op de hoogte blijven van de Zuidas Businessride? Like dan onze Facebookpagina: 
https://www.facebook.com/WereldOuders/

-------------------------------------------------------------

Op zoek naar een nieuwe wieleroutfit? 
Ben jij op zoek naar een nieuwe wieleroutfit voor bijvoorbeeld de Zuidas Businessride? Dan ben je bij Reessjurts, medeorganisator van de Zuidas Businessride, aan het juiste adres! Reessjurts is de specialist als het gaat om wielerkleding. Van ludieke wielerkleding met een knipoog tot een retro look of een strak ontwerp; Reessjurts heeft voor iedere fietser wat wils. De kleding wordt gemaakt van hoogwaardige Italiaanse materialen door mensen met passie voor de wielersport. Daarnaast is het bij Reessjurts ook mogelijk eigen ontwerpen voor jouw team, club, bedrijf of vereniging te ontwikkelen. En dat al vanaf vijf stuks! Meer informatie op www.reessjurts.nl. Zeker weten dat je je nieuwe outfit kan dragen tijdens de Zuidas Businessride? Bestel dan voor 1 april! 

Contactgegevens:

Monique Uppelschoten

monique@wereldouders.nl

035-6264578

Over WereldOuders
WereldOuders biedt structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. De kinderen worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging ook scholing en minimaal een vakopleiding krijgen. Sommigen gaan zelfs studeren. De jongeren blijven aan de familiehuizen verbonden totdat het zelfstandige volwassenen zijn. Zo hebben zij kans op een goede toekomst waarmee ze niet alleen zichzelf maar ook hun gemeenschap kunnen versterken.

WereldOuders geeft voorheen kansarme kinderen in de familiehuizen:

  • Een veilig, liefdevol thuis in een beschermde omgeving.
  • Een volledige schoolopleiding: van kleuterschool tot en met minimaal een vakopleiding en eventueel zelfs universiteit.
  • De (medische) zorg die alle ouders hun kinderen willen bieden.
  • Een goede basis voor een zelfstandige toekomst.


Meedoen aan de Zuidas Businessride is niet alleen een sportieve prestatie, maar tegelijkertijd doe je iets goeds voor kansarme kinderen in Latijns-Amerika. Kinderen die het minder goed getroffen hebben en heel erg geholpen zijn met jouw steun. Je sponsorgeld wordt dit jaar besteed aan het huisjesproject in Haïti.

Huisjesproject Haïti
Van elke inschrijving gaat €25 euro direct naar WereldOuders; organisator en het goede doel dat gekoppeld is aan de Businessride. Dit jaar gaan de opbrengsten van de Zuidas Businessride naar het huisjesproject van WereldOuders in de sloppenwijk Cité Soleil in Haïti. Cité Soleil is de grootste sloppenwijk van Haïti waarin honderdduizenden mensen in onmenselijke omstandigheden leven. Het is leven op een vuilnisbelt, waar extreme armoede en geweld regeren.

WereldOuders vindt dat geen kind mag opgroeien in onveiligheid. Daarom bouwen we, op een eenvoudige en bewezen effectieve manier, bakstenen huizen voor de lokale bevolking en verbeteren we de leefomstandigheden voor de kinderen en hun familie. De impact hiervan is enorm! Door mensen een uitweg te bieden en hen de veiligheid van een eigen huis te geven zien we grote veranderingen. Ook natuurrampen en klimaatverruwing die het land treffen hebben voor de gezinnen die in de huisjes wonen minder desastreuze gevolgen. Met de bouw van de huizen creëren we daarnaast werkgelegenheid voor de lokale bevolking; onder andere omdat we lokaal geproduceerde bakstenen gebruiken.

Tot nu toe hebben we al 270 huizen weten te realiseren, maar we zijn er nog lang niet. Het is onze droom alle bewoners van Cité Soleil van een huis te voorzien! 

Help jij ons mee? Start individueel of met je collega's (als bedrijf) een actie voor dit project en maak een actiepagna aan! Je laat je dan sponsoren door vrienden, familie en collega's voor jouw sportieve prestatie en levert op deze manier een bijdrage aan dit prachtige project! Een huis kost 10.000 euro maar iedere gift is natuurlijk meer dan welkom! Voor €1000 euro financier je al een compleet dak van een huis, voor bijvoorbeeld €250 euro een raam met kozijn en voor €75 euro een toilet! Hoe fantastisch zou het zijn als we door de Zuidas Businessride een aantal gezinnen een veilig huis kunnen bieden! Bouw jij individueel of samen met je collega's mee aan de veiligheid van de kinderen in Haïti?

Klik hier voor meer informatie over het huisjesproject!

Programma
12:30 - 13:30 uur - Inschrijven, omkleden en evt. lunch 
13:30 - 13:45 uur - Welkom door WereldOuders; uitleg fietsroute en regels
14:00 uur - Vertrek eerste groep (80 km)
14:30 uur - Vertrek tweede groep (60km) 
15:00 uur - Vertrek derde groep (40km)
16:30 uur - Finish gevolgd door netwerkborrel in restaurant à Deauville

Locatie
Adres restaurant à Deauville: 
Strawinskylaan 3000
1077 ZX Amsterdam
+31(0)20 5400227

Route
De route van de Zuidas Businessride is bekend! Een overzicht van de routes per afstand is hieronder te vinden:

40 kilometer


Voor een meer gedetaileerde weergave van de route van de 40 kilometer en de mogelijkheid om de route te downloaden op uw smartphone, GPS of computer klikt u hier.

60 kilometer


Voor een meer gedetaileerde weergave van de route van de 60 kilometer en de mogelijkheid om de route te downloaden op uw smartphone, GPS of computer klikt u hier.

80 kilometer


Voor een meer gedetaileerde weergave van de route van de 80 kilometer en de mogelijkheid om de route te downloaden op uw smartphone, GPS of computer klikt u hier.

De partners en sponsors van de Zuidas Businessride 2019 zijn:

Reessjurts
Reessjurts is ontstaan begin 2014 met de gedachte dat iedere fietser wel iets anders wil. De een wil een gaaf raceshirt en de ander wil zijn racefiets net een ander uiterlijk geven dan een ander. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in ludieke eigenzinnige fietskleding. Wielerkleding met soms een knipoog, dan weer een retro look en soms gewoon een clean strak ontwerp. De kleding wordt gemaakt van hoogwaardige Italiaanse materialen door mensen met passie voor de wielersport. Daarnaast is het bij Reessjurts ook mogelijk eigen ontwerpen voor jouw team, club, bedrijf of vereniging te ontwikkelen. Meer informatie op www.reessjurts.nl.

Restaurant à Deauville
In september 2015 opende Restaurant à Deauville officieel zijn deuren in het vernieuwde Atrium gebouw op de Amsterdamse Zuid-As. Een elegant en modern restaurant geïnspireerd door de prestigieuze Franse badplaats Deauville. Naast ontbijt, lunch en diner biedt het restaurant ook roomservice aan. Meer informatie over het restaurant op http://www.adeauville.nl/.

Engel en Völkers
Engel & Völkers Amsterdam bestaat uit twee makelaarskantoren, die onderdeel uitmaken van de gerenommeerde, internationale Engel & Völkers Groep, welke wereldwijd marktleider is met 700 kantoren. Engel & Völkers Amsterdam staat garant voor betrouwbare en persoonlijke begeleiding tegen marktconform tarief, inclusief de internationale promotie. Het leveren van kwaliteit en top service staan hoog in het vaandel. Meer informatie over Engel & Völkers Amsterdam op https://www.engelvoelkers.com/en-nl/amsterdam/.

 

Hello Zuidas
Hello Zuidas is de organisatie voor gebiedsmanagement in de Zuidas. De doelstelling van Hello Zuidas is om met publieke en private partijen de hoge kwaliteitsnormen voor het gebied te waarborgen en bij te dragen aan een hoogwaardige en goed bereikbare woon- en werklocatie met een internationale uitstraling. Hello Zuidas wordt hierin gesteund door ruim 225 memberorganisaties. Meer informatie over Hello Zuidas is te vinden op: www.hellozuidas.com.

Afbeeldingsresultaat voor hello zuidas

De Zorgspecialist
De ZorgSpecialist is dé zorgaanbieder voor thuiszorg in de regio Kennemerland. Voor iedere cliënt een oplossing op maat met zorg op de tijden die u wenst

Als sportieve werkgever zijn wij ook altijd op zoek naar jou; enthousiaste helpenden, verzorgenden of verpleegkundigen die dagelijks het verschil voor onze klant weten te maken. Bel (023-5100200) of loop eens bij ons binnen in Santpoort-Noord. Meer informatie over De Zorgspecialist is te vinden op: www.dezorgspecialist.nl.


Stroeve & Lemberger
Stroeve & Lemberger is een vermogensbeheerder met als core business het begeleiden van particulieren, beleggingsvennootschappen, stichtingen en institutionele beleggers op het gebied van vermogensbeheer, beleggingsadvies en vermogensstructurering.

Stroeve & Lemberger voelt een sterke verbondenheid met WereldOuders en ondersteunt als bedrijf van harte het doel om kansarme kinderen een toekomst te bieden en de wijze waarop WereldOuders daar invulling aan geeft. Het bedrijf heeft een partnership met WereldOuders waarbij het fundament ligt besloten in het delen van een aantal zaken die beide organisaties belangrijk vinden; persoonlijke aandacht, maatwerk, een hoge mate van transparantie, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf steunt WereldOuders structureel en ook met bijvoorbeeld de Damloop by night of de Zuidas Businessride, incidenteel. Steun die breed wordt gedragen binnen het bedrijf!

Meer informatie over Stroeve & Lemberger is te vinden op: www.stroevelemberger.nl .


Maxim Sportvoeding
Maxim Sportvoeding is opgericht in 1990 en dé expert in sportvoeding. De organisatie heeft een groot assortiment aan topproducten zoals energy bars, protein bars, energy gels en sport drinks; voor iedere sporter! Maxim Sportvoeding sponsort voor de Zuidas Businessride 2019 Energy bars. Meer informatie over Maxim sportvoeding is te vinden op www.maximsportvoeding.nl.


Zuidas Publishers
Zuidas Publishers werkt sinds 2017 met verschillende opdrachtgevers aan kwalitatief hoogwaardige mediaproducten. De organisatie heeft ervaring met het uitgeven van bedrijfsmagazines, glossy’s en magazines op het gebied van citymarketing. Meer informatie over Zuidas Publishers is te vinden op http://www.zuidaspublishers.nl/nl_NL/.


CitizenM
citizenM heeft hotels in een aantal van de meest bruisende steden ter wereld. Hotels voor de nieuwe generatie reizigers; efficiënt en vooral betaalbare luxe. Meer informatie over CitizenM is te vinden op https://www.citizenm.com/

View all
€70 11-07-2019 | 16:46
€100 11-06-2019 | 15:06 Donatie Egeria Real Estate Zuidas Businessride
€25 24-05-2019 | 15:36 To: Engel & Völkers Anders fietst hij ook maar voor niets.
€50 24-05-2019 | 10:38 To: CBRE
€25 24-05-2019 | 09:55 To: CBRE
View all

Recordopbrengst derde editie Zuidas Businessride

29-05-2019 | 11:02 Vrijdag 24 mei vond de derde editie plaats van de Zuidas Businessride. Ruim 120 deelnemers, verdeeld over tien verschillende bedrijventeams van onder andere CitizenM, CBRE, G&S Vastgoed en Celanese, verruilden hun (mantel-) pakken en hippe outfits voor een wielrenpak en fietsten 40, 60 of 80 kilometer voor WereldOuders. Dit sportieve evenement op de vrijdagmiddag viel in de smaak op de Zuidas.“Volgend jaar weer!” was een veelgehoorde kreet. Dit jaar behaalden we met de Zuidas Businessride een recordopbrengst van €12.545! Hiermee werd het streefbedrag van €10.000 ruim overschreden. Een groot deel van de opbrengst gaat naar het huisjesproject van WereldOuders in de sloppenwijk Cité Soleil in Haïti. In deze sloppenwijk bouwt WereldOuders, op een eenvoudige en bewezen effectieve manier, bakstenen huizen voor de lokale bevolking en verbeteren we de leefomstandigheden voor de kinderen en hun familie. De Zuidas Businessride werd georganiseerd door WereldOuders, Reessjurts en Restaurant à Deauville. Het vertrek- en eindpunt was op de Amsterdamse Zuidas. De toer voerde de deelnemers langs mooie plaatsen zoals Ouderkerk aan de Amstel, Nes aan de Amstel, Uithoorn en Vinkeveen. Na afloop van de toertocht was er een drukbezochte netwerkborrel in en op het terras van restaurant à Deauville, waarbij in de zon onder het genot van een hapje (Quesadilla's van Taco Mundo) en een drankje werd nagepraat over de mooie tocht. Aan iedereen die heeft mee gefietst; heel veel dank voor jullie deelname en enthousiasme. Wij hebben van jullie genoten! Ook willen we bij deze alle sponsoren en partners heel erg bedanken voor jullie bijdrage. Bekijk hierboven de aftermovie en een selectie van de foto's van de Zuidas Businessride 2019 en klik hier om alle foto's te bekijken!Foto's: Cynthia van Dijke en Esther Cammelot
Read more